Ana içeriğe atla

Android Güvenli Korunma Yöntemleri

ANDROİD GÜVENLİ KORUNMA YÖNTELERİ


Android

telefonunuzu veya Android tabletinizi güvence altına almak, PIN kilidi eklemenizden daha fazla etkindir (kesinlikle yapmanız gerekir). 
Android'i güvende tutabilmeniz, uygulama izinleri ile uğraşmanız, uygulamaları kilitleme, Android virüslerini deneme ve çalınan bir telefonda izlemeye kadar 14 yolu var.

1. Tehlikeli kamu Wi-Fi şebekelerinden kaçının

Akıllı telefonlar ve tabletler mobil cihazlardır. Bu, bizleri kendi evlerimiz olduğu için bir kafede veya barda kullanabileceğimiz anlamına gelir. Elbette ücretsiz Wi-Fi mevcuttur. Sadece güvenli olmayan bir kablosuz ağa atlamak tuzağına düşmeyin, böylece dışarıda ve dışarıda ücretsiz bir internet bağlantısından yararlanabilirsiniz - kim 'ücretsiz' İnternet bağlantısını sağlıyorsa sizden daha fazla şey alıyor olabilir karşılığında.
Dışarıda olduğunuzda ve çevrimiçi olduğunuzda açık Wi-Fi sıcak noktaları inanılmaz derecede yararlıdır, ancak her zaman güvende değiller. Güvenlik şirketi Wandera, 100.000 kurumsal cep telefonunu inceledi ve  yüzde 24'ü düzenli olarak güvensiz açık Wi-Fi şebekelerini kullandığını tespit etti. Ayrıca, bu cihazların yüzde 4'ünün Kasım 2017'de bir adam-içi saldırıyla temasa girdiğini tespit ettiler.
Güvenlik şirketi, açık bir Wi-Fi ağı kullanmanız gerekiyorsa, herhangi bir fatura ödememeniz veya herhangi bir işlem yapmamanız, mümkünse bir VPN kullanmanız, çok tehlikeli web sitelerini algılayabilen ve güvenli noktaları güvensiz kılabilecek bir güvenlik uygulaması yüklemenizi ve otomatik bağlantıyı devre dışı bırakmanızı önerir Wi-Fi şebekelerini açmak için

2. Ekran kilidini ayarlayın

Ekran kilidini ayarlamak, telefonunuzu veya tabletiniz yanlış ellere düştüğünde Android'i korumanın en basit yoludur. Bu günlerde PIN kilidi, model kilidi, şifre kilidi ve cihazınız destekliyorsa bir parmak izi veya göz tarayıcı kilidi ayarlayabilirsiniz. Yapmanız o kadar kolay ki gerçekten mazeret yok. Başlamak için Ayarlar> Güvenlik> Ekran kilidi'ne gidin.

3. Bireysel uygulamaları ve medyayı kilitleyin

Uygulamaları, Uygulama Kilidi gibi bir uygulama ile yanlış ellere almak istemediğiniz dosyaları kilitleyerek ek bir koruma katmanı ekleyebilirsiniz Bu sadece Facebook ve Gmail gibi bireysel uygulamalar için bir PIN kilidini açıp kapamanıza izin vermekle kalmaz, meraklı gözlerle görülmemesi gereken fotoğrafları ve videoları gizlemek için güvenli bir hataya sahiptir. Ayrıca bkz: Android uygulamalarını parola korumak için nasıl
 . 

4. Android ve uygulamaları güncel tutun

Android ve uygulama güncellemeleri sadece yeni özellikler getirmekle kalmıyor, aynı zamanda güvenlik açıklarına yönelik hata düzeltmeleri ve yamalar da getiriyor. Uygulamalarınızın, Google Play'in Ayarlar> Genel> Uygulamaları otomatik güncelleme menüsünde Wi-Fi üzerinden otomatik olarak güncellenecek şekilde ayarlandığından emin olun ve Ayarlar> Telefon Hakkında> Sistem güncellemeleri bölümünde yeni bir işletim sistemi güncellemesi uyguladığınızdan emin olun. Android'i güncelleme
 .

5. Uygulamaları Google Play'in dışında indirmeyin

Varsayılan olarak Android telefonunuz veya tabletiniz, uygulamaları yönlendirme (diğer bir deyişle bunları Google Play Store dışındaki herhangi bir yerden yüklemek için) yapmanıza izin vermez ancak Ayarlar> Güvenlik> Cihaz Yönetimi> Bilinmeyen kaynaklardan kurtulmanız kolaydır. Google, uygulama mağazası dışındaki uygulamaları denetlemez; bu nedenle, yalnızca ne yaptıklarını bilenlerin, yan yüklemeyi düşünmesi ve bunu yalnızca güvenilir kaynaklardan yapması gerekir.

6. Uygulama izinlerini yönetme

Uygulamaları yalnızca Google Play'den indirmenin bir yararı, uygulamanın yüklenmesinden önce bir uygulamanın hangi izinlerin gerekli olduğunu size söyleyeceği ve Android'in son sürümüne sahipseniz, izinleri gerektiği zaman ve zamanda kabul etmeniz istenir.
Telefonunuzdaki görünüşte ilgisiz tesislere, örneğin kişilerinizi görmek (arkadaşlarınızla rekabet etmenize izin vermek için) ve kamera erişmek isteyen mesajlaşma uygulamaları (size izin vermek için) görüntülemek istediğiniz uygulamalar gibi erişime ihtiyaç duyan uygulamalar için genellikle iyi bir neden vardır resim ve video mesajları göndermek için). Bununla birlikte, belirli bir izne gereksinim duyan bir uygulamanın hiçbir nedeni düşünemiyorsanız yüklemeyin.
Android'de Marshmallow ile tanıtılan uygulama izinlerini yönetme ve bir uygulamanın yüklendikten sonra bile telefonunuzda yapabilecekleri ve yapamayacaklarını denetleme özelliği. Bir uygulamanın, vermediğiniz bir iznine ihtiyacı olursa, bir şey yapmadan önce size izin ister. Uygulama İzinleri'ni Ayarlar> Uygulamalar> Uygulama İzinleri'nde bulabilirsiniz.

7. Kullanıcı hesaplarını kurma

Android Lollipop'tan bu yana, tabletlerde ve daha yakın zamanda telefonlarda birden fazla kullanıcı hesabı kurabildik. Cihazınızı başka bir aile üyesi, bir meslektaşınız veya arkadaşınızla paylaşmaya gidiyorsanız, onlara yalnızca Android'in görmesine izin vermek istediğiniz bölümlerine erişmenizi sağlayabilirsiniz. Kullanıcı hesaplarını Ayarlar> Kullanıcılar> Kullanıcı Ekle bölümünden ayarlayın. Android'de ebeveyn kontrolleri nasıl kurulur
 .

8. Hangi bilgileri paylaştığınıza dikkat et

Birçok kez Facebook'ta bir hafta boyunca yurtdışına çıkıyor ve evlerini hırsızlara karşı savunmasız bırakmak gibi (bunu yapmayın) halkın sosyal medya hakkında çok fazla bilgi paylaştıklarından şüphelendik ancak Android ile Kendinizle çok fazla bilgi paylaştığınızdan emin olun.
Android, dizüstü veya masaüstü bilgisayarınızda da kullanabileceğiniz Chrome tarayıcısını kullanır. Yer işaretlerinizi, şifrelerinizi ve daha fazlasını bir Google hesabıyla (e-postanıza ve diğer Google hesaplarına da bağlı ve otomatik olarak girilir) senkronize etme özelliği harika bir zaman kazandırıcıdır, ancak telefonunuzu veya tabletinizi kaybetmeniz durumunda bir sorun haline gelebilir veya yanlış ellere bulaşır. E-postalarınızdaki tüm giriş bilgileriniz, şifreleriniz ve hassas veriler, Android cihazını bulanın kimin kullanabileceği ve nereden bulacaklarını biliyor olacak.
Tarayıcıyı başlatarak, pencerenin sağ üst köşesindeki üç nokta simgesine hafifçe vurarak ve Ayarlar> Temel Bilgiler> Parolaları kaydet seçeneğini belirleyerek hangi verilerin (özellikle şifreler) Chrome tarafından depolandığını kontrol edebilirsiniz. Ayrıca Chrome'daki Ayarlar menüsünü açın, hesabınıza dokunun, ardından hangi verileri senkronize edildiğini seçin.
Gizliliğinizle web'e göz atmanıza olanak tanıyan ve sizi takip etmeyecek olan Chrome'un Gizli modunu unutmayın. Chrome'un Ayarlar menüsünden yeni Gizli sekme açın. Android'de Google Arama geçmişini nasıl durdurabilirsiniz
 . 

9. Uzaktan izleme ve silme ayarlarını yapın

Aygıt Yöneticisi , kaybolan veya çalınan bir Android telefon veya tablet silinirken ve gerekirse silinirken mükemmel bir araçtır. Telefonunuz veya Google Play'den tabletiniz için ücretsiz bir uygulamadır; ancak bir Google hesabında oturum açtığınız herhangi bir web tarayıcısından da erişilebilir. Ayrıca bkz: Telefonumu nasıl bulabilirim
  ve Android Cihaz Yöneticisi nasıl kullanılır . 

10. Cihaz sigortasını göz önünde bulundurun

Son ipucunun ardından, telefonunuz veya tabletiniz walkies'e gittiyse kendinizi cebinden çıkarmak istemezsiniz. Bazı cihazların 600 £ 'dan fazla maliyete sahip olabileceği göz önüne alındığında, telefonunuzu kaybetmek durumunda oldukça iyi olma eğilimindeyseniz cihaz sigortası yaptırmaya değer. Insurance2Go
 , akıllı telefon sigortasını ayda 4,99 sterlin olarak sunuyor.

11. Android'i yedekle

Cihazımız kaybolduğunda veya çalındığında verilerimizin yanlış ellere geçebileceği gerçeğini değil, aynı zamanda artık elimizde olmayacak bir gerçektir. Android'i yedeklemek esastır ve bunu yaparken her şeyi, herhangi bir noktada kopabileceği bir donanımdan ziyade Google hesabınıza bağlayabilirsiniz.
Android'in yedeklenmesi, fotoğraflarınıza ve videolarınıza Google hesabınızda oturum açmış olan herhangi bir web tarayıcısı aracılığıyla erişilebileceği anlamına gelir ve bir dahaki sefere yeni bir telefon satın aldığınızda, en sevdiğiniz uygulamaları elle indirip yüklemeniz gerekmez.  Güvenlik> Ekran kilidi'ne gidin. 3. Bireysel uygulamaları ve medyayı kilitleyin Uygulamaları, Uygulama Kilidi gibi bir uygulama ile yanlış ellere almak istemediğiniz dosyaları kilitleyerek ek bir koruma katmanı ekleyebilirsiniz . Bu sadece Facebook ve Gmail gibi bireysel uygulamalar için bir PIN kilidini açıp kapamanıza izin vermekle kalmaz, meraklı gözlerle görülmemesi gereken fotoğrafları ve videoları gizlemek için güvenli bir hataya sahiptir. Ayrıca bkz: Android uygulamalarını parola korumak için nasıl . 4. Android ve uygulamaları güncel tutun Android ve uygulama güncellemeleri sadece yeni özellikler getirmekle kalmıyor, aynı zamanda güvenlik açıklarına yönelik hata düzeltmeleri ve yamalar da getiriyor. Uygulamalarınızın, Google Play'in Ayarlar> Genel> Uygulamaları otomatik güncelleme menüsünde Wi-Fi üzerinden otomatik olarak güncellenecek şekilde ayarlandığından emin olun ve Ayarlar> Telefon Hakkında> Sistem güncellemeleri bölümünde yeni bir işletim sistemi güncellemesi uyguladığınızdan emin olun. Ayrıca bkz: Android'i güncelleme . 5. Uygulamaları Google Play'in dışında indirmeyin Varsayılan olarak Android telefonunuz veya tabletiniz, uygulamaları yönlendirme (diğer bir deyişle bunları Google Play Store dışındaki herhangi bir yerden yüklemek için) yapmanıza izin vermez ancak Ayarlar> Güvenlik> Cihaz Yönetimi> Bilinmeyen kaynaklardan kurtulmanız kolaydır. Google, uygulama mağazası dışındaki uygulamaları denetlemez; bu nedenle, yalnızca ne yaptıklarını bilenlerin, yan yüklemeyi düşünmesi ve bunu yalnızca güvenilir kaynaklardan yapması gerekir. 6. Uygulama izinlerini yönetme Uygulamaları yalnızca Google Play'den indirmenin bir yararı, uygulamanın yüklenmesinden önce bir uygulamanın hangi izinlerin gerekli olduğunu size söyleyeceği ve Android'in son sürümüne sahipseniz, izinleri gerektiği zaman ve zamanda kabul etmeniz istenir. Telefonunuzdaki görünüşte ilgisiz tesislere, örneğin kişilerinizi görmek (arkadaşlarınızla rekabet etmenize izin vermek için) ve kamera erişmek isteyen mesajlaşma uygulamaları (size izin vermek için) görüntülemek istediğiniz uygulamalar gibi erişime ihtiyaç duyan uygulamalar için genellikle iyi bir neden vardır resim ve video mesajları göndermek için). Bununla birlikte, belirli bir izne gereksinim duyan bir uygulamanın hiçbir nedeni düşünemiyorsanız yüklemeyin. Android'de Marshmallow ile tanıtılan uygulama izinlerini yönetme ve bir uygulamanın yüklendikten sonra bile telefonunuzda yapabilecekleri ve yapamayacaklarını denetleme özelliği. Bir uygulamanın, vermediğiniz bir iznine ihtiyacı olursa, bir şey yapmadan önce size izin ister. Uygulama İzinleri'ni Ayarlar> Uygulamalar> Uygulama İzinleri'nde bulabilirsiniz. 7. Kullanıcı hesaplarını kurma Android Lollipop'tan bu yana, tabletlerde ve daha yakın zamanda telefonlarda birden fazla kullanıcı hesabı kurabildik. Cihazınızı başka bir aile üyesi, bir meslektaşınız veya arkadaşınızla paylaşmaya gidiyorsanız, onlara yalnızca Android'in görmesine izin vermek istediğiniz bölümlerine erişmenizi sağlayabilirsiniz. Kullanıcı hesaplarını Ayarlar> Kullanıcılar> Kullanıcı Ekle bölümünden ayarlayın. Ayrıca bkz: Android'de ebeveyn kontrolleri nasıl kurulur . 8. Hangi bilgileri paylaştığınıza dikkat et Birçok kez Facebook'ta bir hafta boyunca yurtdışına çıkıyor ve evlerini hırsızlara karşı savunmasız bırakmak gibi (bunu yapmayın) halkın sosyal medya hakkında çok fazla bilgi paylaştıklarından şüphelendik ancak Android ile Kendinizle çok fazla bilgi paylaştığınızdan emin olun. Android, dizüstü veya masaüstü bilgisayarınızda da kullanabileceğiniz Chrome tarayıcısını kullanır. Yer işaretlerinizi, şifrelerinizi ve daha fazlasını bir Google hesabıyla (e-postanıza ve diğer Google hesaplarına da bağlı ve otomatik olarak girilir) senkronize etme özelliği harika bir zaman kazandırıcıdır, ancak telefonunuzu veya tabletinizi kaybetmeniz durumunda bir sorun haline gelebilir veya yanlış ellere bulaşır. E-postalarınızdaki tüm giriş bilgileriniz, şifreleriniz ve hassas veriler, Android cihazını bulanın kimin kullanabileceği ve nereden bulacaklarını biliyor olacak. Tarayıcıyı başlatarak, pencerenin sağ üst köşesindeki üç nokta simgesine hafifçe vurarak ve Ayarlar> Temel Bilgiler> Parolaları kaydet seçeneğini belirleyerek hangi verilerin (özellikle şifreler) Chrome tarafından depolandığını kontrol edebilirsiniz. Ayrıca Chrome'daki Ayarlar menüsünü açın, hesabınıza dokunun, ardından hangi verileri senkronize edildiğini seçin. Gizliliğinizle web'e göz atmanıza olanak tanıyan ve sizi takip etmeyecek olan Chrome'un Gizli modunu unutmayın. Chrome'un Ayarlar menüsünden yeni Gizli sekme açın. Ayrıca bkz: Android'de Google Arama geçmişini nasıl durdurabilirsiniz . 9. Uzaktan izleme ve silme ayarlarını yapın Aygıt Yöneticisi , kaybolan veya çalınan bir Android telefon veya tablet silinirken ve gerekirse silinirken mükemmel bir araçtır. Telefonunuz veya Google Play'den tabletiniz için ücretsiz bir uygulamadır; ancak bir Google hesabında oturum açtığınız herhangi bir web tarayıcısından da erişilebilir. Ayrıca bkz: Telefonumu nasıl bulabilirim ve Android Cihaz Yöneticisi nasıl kullanılır . 10. Cihaz sigortasını göz önünde bulundurun Son ipucunun ardından, telefonunuz veya tabletiniz walkies'e gittiyse kendinizi cebinden çıkarmak istemezsiniz. Bazı cihazların 600 £ 'dan fazla maliyete sahip olabileceği göz önüne alındığında, telefonunuzu kaybetmek durumunda oldukça iyi olma eğilimindeyseniz cihaz sigortası yaptırmaya değer. Insurance2Go , akıllı telefon sigortasını ayda 4,99 sterlin olarak sunuyor. 11. Android'i yedekle Cihazımız kaybolduğunda veya çalındığında verilerimizin yanlış ellere geçebileceği gerçeğini değil, aynı zamanda artık elimizde olmayacak bir gerçektir. Android'i yedeklemek esastır ve bunu yaparken her şeyi, herhangi bir noktada kopabileceği bir donanımdan ziyade Google hesabınıza bağlayabilirsiniz. Android'in yedeklenmesi, fotoğraflarınıza ve videolarınıza Google hesabınızda oturum açmış olan herhangi bir web tarayıcısı aracılığıyla erişilebileceği anlamına gelir ve bir dahaki sefere yeni bir telefon satın aldığınızda, en sevdiğiniz uygulamaları elle indirip yüklemeniz gerekmez. Android'i burada nasıl yedekleyeceğinizle ilgili daha fazla bilgi edinin . 12. Android virüsleri ve zararlı yazılımlarla uğraşma Android virüsleri çok az ve uzakta ve Gmail'deki veya bir metin mesajındaki tehlikeli bir bağlantıyı tıklayıp tehlikeli bir uygulamayı indirmek için olduğundan çok fazla kişisel bilgi vererek kendinizi rahatsız etme olasılığı yüksek. Ancak bu mümkün. Bazı insanlar Lookout , Avast veya AVG Free gibi bir virüsten koruma uygulamasını yüklemekten hoşlanıyor ancak bunun kesinlikle gerekli olduğu noktada değiliz ve genellikle yalnızca Android virüslerinden kaçınmak için yapmanız gereken şey, yalnızca Google'dan uygulamaları indirmeye bağlı kalmaktır Oynat ve özel mesajlarda neyi tıkladığına dikkat et. Telefonunuzda veya tabletinizde bir virüs anlaşmış olabileceğini düşünüyorsanız , bir Android telefon veya tabletten virüs kaldırma konusundaki kılavuzumuza da bakın . 13. Android şifrele Android cihazlarını güvence altına almak isteyenler, Ayarlar> Güvenlik> Şifreleme'de şifreleme seçeneğini tespit ettiler. Bu, her açışınızda yapmanız gereken şifre çözme şifresini girene kadar telefondaki tüm verileri (uygulamalar, medya ve diğerleri) karıştırır. Verilerinizi şifrelemek ve şifrelerini çözmek zaman alıyor ve insanların çoğunluğu için yalnızca işleri yavaşlatacak bir gereksiz adım. Bununla birlikte, cihazınız daha fazla güvenlik bilgisi içeriyorsa, düşünmek isteyebilirsiniz. 14. Güvenli bir mesajlaşma uygulaması kullanın Metin mesajlarınız telefonunuzu terk ettikten sonra nereye gidiyor ve başkaları onları gizlice izliyor mu? Bunların hepsi kullandığınız servise bağlı. Popüler anlık mesajlaşma servisi WhatsApp şimdi uçtan uca şifreleme sunuyor. Sıkça belirtilen diğer bir güvenli mesajlaşma uygulaması Signal Private Messenger , sunucusu iletişim veya verilerinize erişemeyecek arkadaşlarınızla serbestçe sohbet etmenizi sağlayan . Telefonunuzdaki herhangi bir iletinin kendisine fiziksel erişime sahip olanların hâlâ görülebileceğini unutmayınAndroid'i
nasıl yedekleyeceğinizleedinin . 

12. Android virüsleri ve zararlı yazılımlarla uğraşma

Android virüsleri çok az ve uzakta ve Gmail'deki veya bir metin mesajındaki tehlikeli bir bağlantıyı tıklayıp tehlikeli bir uygulamayı indirmek için olduğundan çok fazla kişisel bilgi vererek kendinizi rahatsız etme olasılığı yüksek. Ancak bu mümkün.
Bazı insanlar Lookout , Avast  veya AVG Free gibi bir virüsten koruma uygulamasını yüklemekten hoşlanıyor ancak bunun kesinlikle gerekli olduğu noktada değiliz ve genellikle yalnızca Android virüslerinden kaçınmak için yapmanız gereken şey, yalnızca Google'dan uygulamaları indirmeye bağlı kalmaktır Oynat ve özel mesajlarda neyi tıkladığına dikkat et.
Telefonunuzda veya tabletinizde bir virüs anlaşmış olabileceğini düşünüyorsanız , bir Android telefon veya tabletten virüs kaldırma konusundaki
kılavuzumuza da bakın 

13. Android şifrele

Android cihazlarını güvence altına almak isteyenler, Ayarlar> Güvenlik> Şifreleme'de şifreleme seçeneğini tespit ettiler. Bu, her açışınızda yapmanız gereken şifre çözme şifresini girene kadar telefondaki tüm verileri (uygulamalar, medya ve diğerleri) karıştırır.
Verilerinizi şifrelemek ve şifrelerini çözmek zaman alıyor ve insanların çoğunluğu için yalnızca işleri yavaşlatacak bir gereksiz adım. Bununla birlikte, cihazınız daha fazla güvenlik bilgisi içeriyorsa, düşünmek isteyebilirsiniz.

14. Güvenli bir mesajlaşma uygulaması kullanın

Metin mesajlarınız telefonunuzu terk ettikten sonra nereye gidiyor ve başkaları onları gizlice izliyor mu? Bunların hepsi kullandığınız servise bağlı.
Popüler anlık mesajlaşma servisi  WhatsApp  şimdi uçtan uca şifreleme sunuyor. Sıkça belirtilen diğer bir güvenli mesajlaşma uygulaması Signal Private Messenger , sunucusu iletişim veya verilerinize erişemeyecek arkadaşlarınızla serbestçe sohbet etmenizi sağlayan . Telefonunuzdaki herhangi bir iletinin kendisine fiziksel erişime sahip olanların hâlâ görülebileceğini unutmayın

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sahte Numara Alma / Online Numara / Sms Dogrulama

Bazı siteler bizden dogrulamama yapmamızı ister bu yüzden aşagıdaki sitelerden numara alıp kullanabilirsiniz. Sahte telefon numarası ihtiyacı, herkesin zaman zaman başvurduğu kolaylıklardan birisidir. Özellikle güvenilmeyen sitelerin telefon numarası istemesi kullanıcıları zaman zamana zor durumda bırakabiliyor. Ayrıca sitelere birden fazla kez üye olmak için de çeşitli telefon numaralarına ihtiyaç duyulabiliyor. Bu tarz ihtiyaçlar için  sahte telefon numaraları  kullanabilirsiniz. Bu hizmeti veren çok fazla internet sitesi bulunmakta ancak biz sizlere en kullanışlı ve en stabil çalışan  sahte numara siteleri nden bazılarını tanıtacağız. Bu internet siteleri ile Yurt dışı numaralar ve Türkiye alan kodlu  fake  telefon numaraları bulabilir, ayrıca  hatsız SMS alma  ve gönderme işlemleri yapabilirsiniz. Kullanım Amacı  Telefon doğrulamasının zorunlu olduğu ancak güvenilir olmayan web siteleri Telefon numaranızı paylaşmak istemediğiniz uygulamalar Receive-sms Bunun için

Telefonun Ekranını Bilgisayara Yansıtma Resimli Anlatım (Vysor)

Bu yazımızda Android telefonumuzun ekranını bilgisayara yansıtmak için basit bir yöntemi nasıl yapacağımızı resimli olarak göstereceğim.Merak ettiklerinizi yorum olarak atabilirsiniz. 1- Google'dan "Vysor" Yazıyoruz. 2- İlk Başta Çıkan Eklentiye İndiriyoruz. 3- Eklentiyi Chrome'a Ekliyoruz. 4- Eklenti Yüklendikten Sonra Açıyoruz. 5- Telefonu usb ile bilgisayara bağlıyoruz. 6- (Önemli) Hata Ayıklama Modunu Açıyoruz. 7- Telefonu Dosya Aktarım Moduna Alıyoruz ( Bu Her Telefonda Zorunlu Değil Bazısında Otomatik) 8- Vysor Dan Find Seçeneğine Tıklıyoruz 9- Telefonumuza Tıklayıp Seç Diyoruz 10- Telefon Ekranına Birden Uygulama Yükleme Gelicek Kabul Ediyoruz. 11- Yüklendikten Sonra Programı Açıyoruz 12- USB'yi Çıkartıp Takalım Aktif Olması için 13- Artık Hazır Tekrar Find Seçeneğine Tıklayıp Telefonumuzu Seçiyoruz ve 5-10 Saniyeye Telefonumuz Ekranı Bilgisayarda ! Herangi bir sorun veya sıkıntıyı yorumda belirtirseniz yardımcı oluruz.

Android Oreo 8.0 Yeni Özellikleri Nelerdir?

Android  akıllı telefonumuza yeni sürüm gelmesini bekliyoruz peki gelecek yeni özllikler neler?  1. ARKAPLAN KULLANIMI :Pil ömrü her zaman büyük bir endişe kaynağıdır, bu nedenle Google, yeni Android yinelemeleri ile iyileştirme yapmaktadır. Android Oreo 'nun en son sürümü farklı değil; Google, arka planda bazı önemli alanlarda (yayınlar, arka plan hizmetleri ve konum güncellemeleri) ne yapabileceğinin otomatik sınırlarını artırıyor. "Bu değişiklikler, kullanıcının cihazında ve pilinde çok az etkili olan uygulamaların oluşturulmasını kolaylaştıracaktır. Arka plan sınırları Android'de önemli bir değişikliği temsil ediyor, bu nedenle her geliştiricinin bunlarla aşina olmasını istiyoruz ", yorumunu bir Google blog yazısı okuyor.  2.  RESİM İÇİNDE RESİM : Google'ın, muhtemelen gelen en yararlı değişikliklerden biri olan yeni picture-in-picture işlevselliği sunması bekleniyor. Bu özellik, kullanıcıların diğer uygulamalarda işler almaya devam ederken vi