Ana içeriğe atla

2017 En İyi Pc Oyunları

2017 En İyi Pc Oyunları

  Teknoloji geliştikce bilgisayar oyunlarıda gelişmeye devam ediyor. Bu en güzel oyunları oynamak içinde bilgisayarınızında iyi olması lazım. Sizler içi en iyi 10 oyunu tanıtmak istedim ve ilerede indirilmesinide paylaşacagım. ..
Dota 2

Bilgisayar oyunları arasında sevilen oyunlardan başında gelen oyun Döta 2 oyunu. Oyuncuların heyecanla takip ettikleri, ücretsiz oynanan bir moba oyunudur. Dota 2 nasıl oynanır?

Dota 2 biraz karmaşık ve zor bir oyundur. Oyuna göre “host” oyunu başlatır ve tüm oyun makinesinden gönderilen komutlarla yönlendirilir. Fakat sizin heronuzu o kontrol edemez ve kendi başına sizi oyundan atamaz. hoştun görevi oyunu başlatmak ve odaya oyuncu toplamaya çalışmaktır. Oyuna başladığınızda 2 dakika içinde heroyu belirlemeniz gerekir. Bu kişi ağı, inti str olabilir. Oyunda her bir hero öldürdüğünüzde level atlayabilirsiniz. Kuleleri yıktığınız zaman 250 altın kazanırsınız. Karşı takımın en büyük kulesini yıkarak oyunu bitirilir. Cıvılızation Vİ

Cıvılızation Vİ, dünyanızla etkileşim kurmanın, imparatorluğunuzu daha fazla genişletmenin, kültürünüzü geliştirmenin ve zamana meydan okuyan bir uygarlık inşa etmek üzere tarihin en büyük liderleriyle mücadele etmenin yeni yollarını sunuyor.

Call of Duty: İnfinite Warfare

Call of Duty: İnfinite Warfare, İnfinity Ward tarafından geliştirilmiş, birinci şahıs nişancı türünde bir video oyunudur. Call of Duty serisinin 13. oyunudur. İlk piyasaya sürülme tarihi: 4 Kasım 2016.
Dark Souls III (Karanlık ruhlar İİİ) Oyun, piyasaya çıktığında iki ay sonra dünya çapında üç milyon kopya satarak, tarihlerinde Bandai Namco’nun en hızlı satan oyunu oldu.
Tyranny

Karakter yaratırken, senaryoya bağlı bazı şeyleri belirlemek adına size mini bir hikaye ve bolca seçenek sunuyor. siz de işinize gelen ya da mantıklı bulduğunuz seçenekleri seçip oyuna öyle başlıyorsunuz ki burada vereceğiniz kararlar oyunun epey ilerisinde bile karşılaşacağınız olaylara etki ediyor.
Mafya III

Hangar 13 tarafından geliştirilen, 2K Games tarafından Microsoft Windows, maçOS, PlayStation 4 ve Xbox Öne platformları için yayınlanan aksiyon-macera türünde bir video oyunudur. Aynı zamanda Mafya serisinin de üçüncü oyunu olan Mafia III, 1968 yılında New Orleans’in kurgusal hali olan New Bordeauxşehrinde geçiyor. Oyun piyasaya 7 Ekim 2016’da sürülmüştür. Resmi sitesi: mafiagame.com.
Dead Rising 4

Bu oyunu oynarken, aklımda kalan en önemli bölüm; Frank ve Brad’ın helikopterlerine bir füze çarptı ve onları bir alışveriş merkezinin ortasında bir çarpışma alanı oluşturmaya zorladı. Asgari Sistem Gereksinimleri: İşletim Sistemi: Windows 10 İşlemci: İntel Core i5-3470 3.2GHz veya Advanced Micro Deviçes Phenom II X6 1075T RAM: 8 GB Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 950 2GB veya AMD Radeon R9 270 2GB
Assassın’s Çreed: Syndicate

Assasing's Creed Ubisoft Quebec tarafından üretilen Ubisoft’un yayınladığı tarihi, aksiyon ve macera türündeki video oyunun; “Assassın’s Çreed: Victory” adı ile çıkması bekleniyordu. Syndicate olarak yayınlanan oyunda; Victoria Dönemi Londra’sında Jacob Frye ve Evie Frye kardeşlerin hikayesi ele alınıyor. Oyunda eş zamanlı olarak iki karakter aynı anda kontrol ediliyor. Oyunun hikayesi 1868 yılında Londra’yı sarmış olan çetelere karşısavaş başlatmış olan Evie ve Jacob Frye, çete liderlerini tek tek öldürme kararı almasıyla başlıyor…
Battlefield: Hardline

Battlefield - Hardline Electronic Arts tarafından yayınlanan Battlefield: Hardline, nişancı tarzı ve polis temalı oyundur. Oyun tek oyunculu ve çok oyunculu bölümler olmak üzere 2 ayrı bölümden oluşuyor. Oyunun tek oyunculu kısmında bir dedektif yer alır ve ortağı tarafından ihanete uğrar.İntikam için ant içtikten sonra sokağın pis işlerine sürüklenir.Çok oyunculu kısmında ise dört karakter sınıfı bulunuyor: Enforçer, Mechanic, Operatör ve Professional. Oyuncular polis ya da soyguncu taraflarından birini seçer. Oyun, ilk olarak 17 Mart 2015 tarihinde piyasaya sürüldü.
Batman: Arkham Knight

Batman - Arkham Knight Rocksteady Studios tarafından geliştirildi. Warner Bros. İnteractive Entertainment tarafından yayımcılığı yapıldı. Oyun, 23 Haziran 2015 tarihinde piyasaya sürüldü. Eski haritaya göre 5 kat büyük olan haritasıyla oyuncular haritada dolaşabilecek ve Batmobil‘i de kullanabilecek. Eski oyunlarda yer alan pek çok ekipman tekrar kullanımda olacak. Oyun en az 6 GB Ram ile oynanabilecek.
Below

Below Çapybara Games tarafından geliştirilen macera turu video oyunudur. Tepeden bakış açısı ile oynanan macera oyunu Below’da, “minik savaşçılar”ın bir adanın gizemli dünyasındaki keşifleri ele alınıyor. Oyun tekli ve çoklu opsiyonlarla oynanabiliyor.
Bloodborne

Bloodborne Techland tarafından geliştirilen ve Warner Bros. İnteractive Entertainment tarafından yayınlanan oyun ön derece başarılı grafikleriyle dikkat çekiyor. Zombi temalı oyunda hayalet şehir konsepti ile birlikte güzel bir hikaye yazılmış ve başarılı bir şekilde oyun kurgulanmış. Uzun süre sıkmayan yapısı ile Bloodborne, iyi aktarılan gece gündüz döngüsüyle, oyun mekaniklerinin düzgün işlemesiyle oldukça başarılı bir oyun. Bloodborne; PlayStation 4, Xbox Öne, Microsoft Windows gibi platformlarda oynanabiliyor.
Dying Light

Dying Light Aksiyon-Korku türündeki oyun, geniş ve açık dünyada oynanan ve gece gündüz döngüsüne sahip bir oyun. Dehşet veren bir salgın tarafından ele geçirilen bir çevrede geçen oyun; gündüz bu çevreyi araştırmaya ve bir yandan da erzak bulmaya çalışırken gece de salgından etkilenmeyenlerin en az etkilenenler kadar korkunç olduğu yerlerde korkunç dakikalar yaşıyor. Sabah güneşin doğusuna dek ellerindeki her şeyi kullanarak hayata tutunmaya çalışan bir adamın öyküsünün ele alındığı oyun, Techland tarafından geliştirildi.
Evolve

Evolve Türtle Rock Studios tarafından geliştirilen ve Microsoft Windows, PlayStation 4, Xbox Öne üzerinde oynanabilen oyun, 10 Şubat 2015 tarihinde piyasaya sürüldü. Hayali bir gelecekte, dünya dışında kalmanın yollarını keşfeden insanlar artık, gezegenleri kolonize etmeye başlar ve sömürgelerle endüstriyel fabrikalar oluşmaya başlar. Hayali gelecekteki bir savaşı konu edinen ve atmosferi ile grafikleri çok başarılı olan oyunda, birbirinden faklı özellikleri olan birçok renkli karakter yer alıyor.
Game of Thrones: A Telltale Games Series Game of Thrones - A Telltale Games Series Telltale Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan ve bölüm bölüm yayınlanan oyundur. 1. bölümü 02.12.2014 tarihinde yayınlanan oyunun finali 17 Kasım 2015 tarihinde yayınlanmıştır. Oyun; Android, iOS, Windows, PS3, PS4, Xbox üzerinden oynanabiliyor. Gared, Sera, Rodrik, Asher ve Ethanadlı karakterlerinden yönetildiği oyunda; yapılan seçimlere göre oyunun gidişatı değişebilmektedir. Güzel bir hikaye serisinin sunulduğu oyunun jenerikleri de enfes tadında… Oyundaki tüm seriler: Birinci bölüm – Buzdan Demire, İkinci bölüm – Kayıp Lordlar, Üçüncü Bölüm – Karanlıktaki Kılıç , Dördüncü Bölüm – Kışın Evlatları, Beşinci Bölüm – Yılan Yuvası, Altıncı Bölüm – Buz Ejderhası.
Halo 5: Guardians

Halo 5 - Guardians Halo serisinin 5. oyunu olan Guardians, birinci şahıs nişancı (FPS) video oyunudur. 343 İndustries’in Halo serisindeki 2. deneyimi, Halo 4 ile çok iyi bir giriş yapan 343 İndustries’in bu oyunda eski girişini sağlayamadığı yorumları yapılsa da en çok oynanan oyunlar arasındaki yerini aldı.
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain Metal Gear Solid V - The Phantom Pain Metal Gear Solid V: Ground Zeroes’un devamı olan oyunda, 9 yıllık bir komadan uyananSnake kendisini bir hastanede bulur ve kimliği belli olmayan bir örgütçe Snake’nin bulunduğu hastaneye saldırı düzenlenir. Hastaneden sağ çikan Snake, Ocelot’la karşılaşınca Diamond Dogs kurulumuna evrilen hikaye başlar…
Rise of the Tomb Raider

Rise of the Tomb Raider 2013 yılındaki Tomb Raider oyununa benzer özellikler taşıyan oyun Crystal Dynamics tarafından yapıldı. Önceki oyunda, hayatta kalma mücadelesi veren Lara, bu sefer olumsuzluğun sırrı için yola koyuluyor ve gizemli dünyada maceradan maceraya koyulan çeşitli ölümcül tuzaklar, antik mekanlar, heyecan veren bulmacalarla dolu anlar geçiriliyor. Üstelik Lara eve geri geldikten sonra babasının yarım kalan araştırmalarına gömülür ve Suriye’ye yola çıkar. Oradaki ipuçlarını takip ettikten sonra kendisini Sibirya’nın soğuğunda bulacaktır. Ancak burada Lara, hesaba katmadığı düşmanlarına karşı, hayatta kalma savaşı vermek zorunda kalacaktır. 6 GB ram gereken oyun, hard dışkınizde 30GB boş alan gerektiriyor.
Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege Tom Clancy's Rainbow Six - Siege Oyuncuların anti-terörist birimi olan Rainbow takımından değişik ‘operatörler’ olarak oynayabileceği nişancı türünde video oyunudur. 1 Aralık 2015 çıkan oyun Ubisoft Montreal tarafından geliştirildi ve PlayStation 4, Xbox, Öne PC gibi platformlar üzerinden oynanabiliyor.
Tom Clancy’s The Division

Tom Clancy's The Division New York’u vuran ölümcül bir salgınla karşı karşıya kalan şehirde açlık ve susuzluk baş göstermiştir. Salgının 22. gününde The Division adlı grubun içinde bulunduğu toplumu kurtarmak için verdiği mücadeleyi ele alan film Microsoft Windows, PlayStation 4, Xbox Öne üzerinden oynanabiliyor.
The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher 3 - Wild Hunt CD Projekt RED şirketinin geliştirdiği, Warner Bros. İnteractive Entertainment ve Namco Bandai Games tarafından yayımcılığı yapılan 3RD Person video oyunu 19 Mayıs 2015 tarihinde yayınlandı. Açık bir dünya oyunu olan Wild Hunt’ta serinin diğer oyunları gibi Geralt’in hikayesi konu alınıyor. 2. oyun sonunda yaşananların üstünden 6 ay geçmiştir.Hafızası yerine gelen Geralt, kayıp aşkı Yennefer aramaya başlamasıyla hikaye de başlamış olur.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sahte Numara Alma / Online Numara / Sms Dogrulama

Bazı siteler bizden dogrulamama yapmamızı ister bu yüzden aşagıdaki sitelerden numara alıp kullanabilirsiniz. Sahte telefon numarası ihtiyacı, herkesin zaman zaman başvurduğu kolaylıklardan birisidir. Özellikle güvenilmeyen sitelerin telefon numarası istemesi kullanıcıları zaman zamana zor durumda bırakabiliyor. Ayrıca sitelere birden fazla kez üye olmak için de çeşitli telefon numaralarına ihtiyaç duyulabiliyor. Bu tarz ihtiyaçlar için  sahte telefon numaraları  kullanabilirsiniz. Bu hizmeti veren çok fazla internet sitesi bulunmakta ancak biz sizlere en kullanışlı ve en stabil çalışan  sahte numara siteleri nden bazılarını tanıtacağız. Bu internet siteleri ile Yurt dışı numaralar ve Türkiye alan kodlu  fake  telefon numaraları bulabilir, ayrıca  hatsız SMS alma  ve gönderme işlemleri yapabilirsiniz. Kullanım Amacı  Telefon doğrulamasının zorunlu olduğu ancak güvenilir olmayan web siteleri Telefon numaranızı paylaşmak istemediğiniz uygulamalar Receive-sms Bunun için

Telefonun Ekranını Bilgisayara Yansıtma Resimli Anlatım (Vysor)

Bu yazımızda Android telefonumuzun ekranını bilgisayara yansıtmak için basit bir yöntemi nasıl yapacağımızı resimli olarak göstereceğim.Merak ettiklerinizi yorum olarak atabilirsiniz. 1- Google'dan "Vysor" Yazıyoruz. 2- İlk Başta Çıkan Eklentiye İndiriyoruz. 3- Eklentiyi Chrome'a Ekliyoruz. 4- Eklenti Yüklendikten Sonra Açıyoruz. 5- Telefonu usb ile bilgisayara bağlıyoruz. 6- (Önemli) Hata Ayıklama Modunu Açıyoruz. 7- Telefonu Dosya Aktarım Moduna Alıyoruz ( Bu Her Telefonda Zorunlu Değil Bazısında Otomatik) 8- Vysor Dan Find Seçeneğine Tıklıyoruz 9- Telefonumuza Tıklayıp Seç Diyoruz 10- Telefon Ekranına Birden Uygulama Yükleme Gelicek Kabul Ediyoruz. 11- Yüklendikten Sonra Programı Açıyoruz 12- USB'yi Çıkartıp Takalım Aktif Olması için 13- Artık Hazır Tekrar Find Seçeneğine Tıklayıp Telefonumuzu Seçiyoruz ve 5-10 Saniyeye Telefonumuz Ekranı Bilgisayarda ! Herangi bir sorun veya sıkıntıyı yorumda belirtirseniz yardımcı oluruz.

Android Oreo 8.0 Yeni Özellikleri Nelerdir?

Android  akıllı telefonumuza yeni sürüm gelmesini bekliyoruz peki gelecek yeni özllikler neler?  1. ARKAPLAN KULLANIMI :Pil ömrü her zaman büyük bir endişe kaynağıdır, bu nedenle Google, yeni Android yinelemeleri ile iyileştirme yapmaktadır. Android Oreo 'nun en son sürümü farklı değil; Google, arka planda bazı önemli alanlarda (yayınlar, arka plan hizmetleri ve konum güncellemeleri) ne yapabileceğinin otomatik sınırlarını artırıyor. "Bu değişiklikler, kullanıcının cihazında ve pilinde çok az etkili olan uygulamaların oluşturulmasını kolaylaştıracaktır. Arka plan sınırları Android'de önemli bir değişikliği temsil ediyor, bu nedenle her geliştiricinin bunlarla aşina olmasını istiyoruz ", yorumunu bir Google blog yazısı okuyor.  2.  RESİM İÇİNDE RESİM : Google'ın, muhtemelen gelen en yararlı değişikliklerden biri olan yeni picture-in-picture işlevselliği sunması bekleniyor. Bu özellik, kullanıcıların diğer uygulamalarda işler almaya devam ederken vi