Ana içeriğe atla

Turkcell Yeni Bedava İnternet Kampanyaları


Merhaba arkadaşlar herkes için internet kampanyaları hakkında paylaşımlar yapmaya kaldığımız yerden devam ediyoruz, 2017 bedava internet paketleri Turkcell tarafından her zaman yayımlanmaya devam etmekte. Yıllardan beri süre gelen operatör kampanyaları kullanıcıların internet talebini daha’da arttırmış durumda diyebiliriz. Amacımız var olan Turkcell Bedava İnternet Nasıl Yapılır ? kampanyası ile alakalı bütün paketleri bir araya toplayıp sizler için daha kaliteli bir kullanımı sağlamak olacaktır.
Sitemizi sürekli takip edip çeşitli kampanyalardan haber alabileceğinizi bilmenizi isteriz. Bir çok bedava internet paketleri hakkında bahsetmek bizim işimiz diyebilirim. Sayfamız yeni olması ile beraber avantajı’da bu oluyor tabi, en güncel veyeni bedava internet paketi hakkında daha kolay bilgi alabiliyorsunuz. İnternette gezindiğimde fark ettim ki genel anlamda ücretsiz bloglar’da 2 3 yıl önceki hediye internet paketleri hakkında bilgiler paylaşılmış, Bedava internet olarak sizlere bütün operatörlere ait en yeni hediye internet paketlerini sunmak olacak. Şimdi sizlere 2017 yılına ait kampanyalardan bahsedeceğiz, umarım Turkcell kullanıcıları için faydalı bir paylaşım olur.

Burada yer Alan hediyeler Turkcell Faturasız 3 Lü Paketlerde ve Faturalı 3 Lü paketlerde geçerlidir. Kampanyalar sürekli değişkenlik gösterdiğinden sayfamızdaki bilgiler de sürekli güncellenecektir.
Yeni yıl ile beraber kampanyalarda arttı 2017 turkcell bedava internet paketi kodlarını şuanda toplu bir şekilde sizlerle paylaşacağım. Bu paketleri sırasıyla kullanın derim hepsini birden tanımlayıp kullanımı’da bitiremezseniz boş yere almış olacaksınız.
Sizlerde kampanyaları kullanarak  turkcell bedava internet  alıp kullanmak sadece kısa bir mesajınıza bakıyor.
yeniBiraz eski bir kod gibi görünebilir fakat bir çok kişinin işine halen daha yaramakta en azından ben şuan denedim hala çalışır durumda. 2017 yılına girerken Turkcell bedava internet vererek yılbaşınızı kutlamıştı, bu kampanyaya katılım sağlamayan arkadaşlarımız LAZIM OLURyazıp 2222‘ye kısa sms gönderip bu hediye internete kolayca sahip olabilirler. Size gelecek paket tanımlama sms’inden sonra problem yaşamadan kullanıma başlayabiliyorsunuz.
Bu Kampanya Sona erdi; İkinci kampanyamıza gelecek olursak Ramazan ayına özel 2016 haziran ayında alabileceğiniz bedava gece kullanımı yapılabilen 2gb hediye internete ulaşmak içinburadan bi kontrol etmeniz gerekmekte.
Tek tek makale halinde paylaşım kafanızı karıştırabilir diye toplu bir paylaşım sağlamak istedim. Alt kısımdaki kısa sms’leri gönderip sizlerde kolayca hediye internet alabilirsiniz.
GEL MB yazıp 2222’ye mesaj gönderdikten hemen sonra 100 ila 200 mb hediye internet alabilirsiniz. Süresi Doldu.
Bu Kampanya Sona Erdi: SAHUR yazıp 2222 ye sms göndererek saati sizin belirleyebileceğiniz örnek 00:00 – 06:00 gibi ek hediye 2gb bedava internet alabiliyorsunuz. Süresi Doldu.
yeni3AY1GB hediye internet kampanyasından faydalanmak için 3AY1GB  yazıp 2222’ye sms gönderin 90 günlük hediye 2gb interneti tamamen ücretsiz bir şekilde kullanmaya başla.

Turkcell Bedava İnternet Kampanyası

1-) Merhaba gençler, GençTarife ve GençPlus Tarifelerinde olmayıp kampanya süresince hazır kartlarına 30 TL ve daha üst limitte TL yükleyen bireysel Hazır Kart’lı abonelerine, 1 ay boyunca geçerli mobile.twitter.com sitesinde kullanılmak üzere 250 MB’lık internet hediyesi kazanacaktır.
-Son tarih 28 Şubat 2017
2-) 18 Temmuz – 31 Aralık 2016 tarihleri aralığında BiP üzerinden 5 gün boyunca ard arda 10 adet sms gönderen Turkcell’liler haftalık 1 GB hediye internet kazanacaktır. Süresi Doldu.
18 Ağustos 2016 tarihi başlangıcı ile BiP’te grup kurup, gruba ilk mesajını gönderen abonelerde 1GB hediye internetin sahibi olacaklardır. Bu Kampanyadan herkes 30 günde 1 defa faydalanabilirler. Süresi Doldu.


3-) 04.11.2015 tarihinde başlayan ve bu süreden itibaren BiP’i yükleyen Turkcell’li bütün BiP kullanıcılarına BiP 1 GB Hediye İnternet Kampanyası’ndan yararlanabilecek. Kampanya Kapsamında Uygulamayı indirip kurmanız gerekiyor. Süresi Doldu.
Eğer halen Turkcell’e ait olan Bip uygulamasını android veya ios cihazınıza indirmediyseniz indirip hem Bip kullananlarla internete ihtiyaç duymadan mesajlaşabilir hemde 1 ay geçerli 1GB internet kazanabilirsiniz.
4.5G destekleyen akıllı bir cihaz kullanıyorsanız Turkcell 4.5g destekleyen ücretsiz sim kartınızı’da aldığınızda anında hattınıza anında 1 ay geçerli hediye 1gb turkcell bedava internet verilecektir.
yenignçtrkcll liyseniz şayet hemen ilgili uygulamayı indirip sizlerde 02:00 ile 06:00 saatleri içinde geçerli olarak 2GB limitiyle internete ücretsiz giriş yapabilirsiniz.Turkcell Salla Kazan kampanyası ile sizlerde 1GB, 2GB, 4GB VE 10 GB bedava internet kazanmak için hemen Hesabım uygulamasına giriş yapıp Salla Kazan menüsünden telefonunuzu sallayın. Bu kampanya Emocan (Emocanlar) Kampanyası olarak bilinmektedir. Süresi Doldu

Bütün ziyaretçilerimize merhaba bedava internet paketiniz bitti mi ? üzülmenize gerek yok yeni2017 turkcell bedava internet paketleri ile alakalı yeni kodları paylaşmaya kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz. Paylaşacağımız bu paket sizlere tam olarak 1GB hediye internet kazandıracak. Evet tam olarak 1gb internet veriyor hemde ücretsiz olarak. Şimdi ben bunu nasıl alabilirim diye soran arkadaşlar vardır muhtemelen aranızda bahsetmeden önce mevcut diğer kampanyaları görmek için kategorilere göz atmalarını tavsiye ederim.
2017 yılına özel turkcell bedava internet paketi ne benzer olan bu kampanyalardan’da bahsetmek isterim en azından sadece internet değil dk sms yönünden’de faydalı olmak istiyoruz. Eğer dakikanız bu ay yetmediyse veya daha fazla sms’e ihtiyaç duyuyorsanız kategori kısmından ilgili menüye giriş yapıp hediye içeriklere kolayca göz atma şansınız bulunuyor.
Kullanım açısından oldukça faydalı paketlerin yanında Turkcell kullanıcılarına özel Sarı Kutu kampanyası dahilinde hattın kullanım süresine bağlı olarak biriken puanlar ile Facebook, Twitter ve diğer sosyal medya paketleri, aylık ek sms, internet paketlerinden faydalanmak için sizlere avantajlı puan yükleme işlemleri sağlamaktadır.
Turkcell hakkında detaylı bilgi almak için Turkcell müşteri hizmetleri veya birebir Turkcell Cep merkezine uğradığınız taktirde sizde cebinize en uygun konuşma, internet, sms veya tarifeyi kolayca bulabilirsiniz.

Turkcell Bedava İnternet Nasıl Yapılır ?

Bir çok kişi bu tür bilgiler paylaşır, fakat bunun en kalitelisini bedava internet paketi olarak bizler yapıyoruz. Kaliteli diyoruz çünkü editörlerimiz sürekli sayfa içi konuları güncellemekte. Bununla beraber en yeni çıkan hediyeleri de sizlerle paylaşmaktalar. Turkcell Bedava internet nasıl alınır ?, konusuna değinecek olursak. Öncelikle sizler için belirttiğimiz adımları kusursuz bir şekilde yapmanız gerekiyor. Bu adımları tarife uygun yaptığınız taktirde herhangi bir sorun yaşamadan hediyelere sahip olabilirsiniz. Bazı kampanyalar KOD ile bazıları ise Uygulamalar vasıtası ile katılım almaktadır. Bunlara kesinlikle dikkat etmelisiniz. Ayrıca Google Play ile arası oldukça iyi olan Turkcell Uygulamalarını’da takip etmeyi unutmayın. Milyonlarca kişi Turkcell Bedava İnternet Veren Uygulamalar ile 2017’de hediyelerini aldı bile

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sahte Numara Alma / Online Numara / Sms Dogrulama

Bazı siteler bizden dogrulamama yapmamızı ister bu yüzden aşagıdaki sitelerden numara alıp kullanabilirsiniz. Sahte telefon numarası ihtiyacı, herkesin zaman zaman başvurduğu kolaylıklardan birisidir. Özellikle güvenilmeyen sitelerin telefon numarası istemesi kullanıcıları zaman zamana zor durumda bırakabiliyor. Ayrıca sitelere birden fazla kez üye olmak için de çeşitli telefon numaralarına ihtiyaç duyulabiliyor. Bu tarz ihtiyaçlar için  sahte telefon numaraları  kullanabilirsiniz. Bu hizmeti veren çok fazla internet sitesi bulunmakta ancak biz sizlere en kullanışlı ve en stabil çalışan  sahte numara siteleri nden bazılarını tanıtacağız. Bu internet siteleri ile Yurt dışı numaralar ve Türkiye alan kodlu  fake  telefon numaraları bulabilir, ayrıca  hatsız SMS alma  ve gönderme işlemleri yapabilirsiniz. Kullanım Amacı  Telefon doğrulamasının zorunlu olduğu ancak güvenilir olmayan web siteleri Telefon numaranızı paylaşmak istemediğiniz uygulamalar Receive-sms Bunun için

Telefonun Ekranını Bilgisayara Yansıtma Resimli Anlatım (Vysor)

Bu yazımızda Android telefonumuzun ekranını bilgisayara yansıtmak için basit bir yöntemi nasıl yapacağımızı resimli olarak göstereceğim.Merak ettiklerinizi yorum olarak atabilirsiniz. 1- Google'dan "Vysor" Yazıyoruz. 2- İlk Başta Çıkan Eklentiye İndiriyoruz. 3- Eklentiyi Chrome'a Ekliyoruz. 4- Eklenti Yüklendikten Sonra Açıyoruz. 5- Telefonu usb ile bilgisayara bağlıyoruz. 6- (Önemli) Hata Ayıklama Modunu Açıyoruz. 7- Telefonu Dosya Aktarım Moduna Alıyoruz ( Bu Her Telefonda Zorunlu Değil Bazısında Otomatik) 8- Vysor Dan Find Seçeneğine Tıklıyoruz 9- Telefonumuza Tıklayıp Seç Diyoruz 10- Telefon Ekranına Birden Uygulama Yükleme Gelicek Kabul Ediyoruz. 11- Yüklendikten Sonra Programı Açıyoruz 12- USB'yi Çıkartıp Takalım Aktif Olması için 13- Artık Hazır Tekrar Find Seçeneğine Tıklayıp Telefonumuzu Seçiyoruz ve 5-10 Saniyeye Telefonumuz Ekranı Bilgisayarda ! Herangi bir sorun veya sıkıntıyı yorumda belirtirseniz yardımcı oluruz.

Android Oreo 8.0 Yeni Özellikleri Nelerdir?

Android  akıllı telefonumuza yeni sürüm gelmesini bekliyoruz peki gelecek yeni özllikler neler?  1. ARKAPLAN KULLANIMI :Pil ömrü her zaman büyük bir endişe kaynağıdır, bu nedenle Google, yeni Android yinelemeleri ile iyileştirme yapmaktadır. Android Oreo 'nun en son sürümü farklı değil; Google, arka planda bazı önemli alanlarda (yayınlar, arka plan hizmetleri ve konum güncellemeleri) ne yapabileceğinin otomatik sınırlarını artırıyor. "Bu değişiklikler, kullanıcının cihazında ve pilinde çok az etkili olan uygulamaların oluşturulmasını kolaylaştıracaktır. Arka plan sınırları Android'de önemli bir değişikliği temsil ediyor, bu nedenle her geliştiricinin bunlarla aşina olmasını istiyoruz ", yorumunu bir Google blog yazısı okuyor.  2.  RESİM İÇİNDE RESİM : Google'ın, muhtemelen gelen en yararlı değişikliklerden biri olan yeni picture-in-picture işlevselliği sunması bekleniyor. Bu özellik, kullanıcıların diğer uygulamalarda işler almaya devam ederken vi